Sveiki, buvo man pavogę kurą iš bako, deja per vėlai pamačiau, ir skubėdamas važiavau iki užgesimo (tiesa, nedaug nuskubėjau). Įsipyliau kuro atsinešęs bakelyje, supyliau, sukau starteri ilgai, ir užsivedė, bet negerėjo, kratėsi ir užgeso, ir taip keletą kartų. Atidarau kapota - oras šlangelėse. Ir jo ten nemažai. Ką daryti, kaip jį iš ten pašalinti? Automobilis gyvybiškai svarbus, ne vien tik laisvalaikiui. Ačiū.
Sveiki, buvo man pavogę kurą iš bako, deja per vėlai pamačiau, ir skubėdamas važiavau iki užgesimo (tiesa, nedaug nuskubėjau). Įsipyliau kuro atsinešęs bakelyje, supyliau, sukau starteri ilgai, ir užsivedė, bet negerėjo, kratėsi ir užgeso, ir taip keletą kartų. Atidarau kapota - oras šlangelėse. Ir jo ten nemažai. Ką daryti, kaip jį iš ten pašalinti? Automobilis gyvybiškai svarbus, ne vien tik laisvalaikiui. Ačiū.
Ne parasei koks auto, paziurek virs kuro fitro turi but varztelis kuri reikia biski atsukt dirbant varykliui kol nustos eit oras ir prades begt kuras .Sekmes.
Gal uzsikiso setukas bake, bandik atjungt nuo filtro ir papust i baka.
Bandžiau prapūsti, ir akumą buvau nusodinęs sukdamas starterį, ta proga nusipirkau pakrovėją, šian vėl sukau, ir nieko... Ir į filtrą bandęs kuro įpįlti, jį sudegina ir viskas... http://www.youtube.com/watch?v=7gWvg2z1g...e=youtu.be
Kur raudonai pažymėta, bandžiau nuėmęs sukti varikli, kad išeitu oras, ten kur juodai, dapilinejau dyzelino, nebežinau ką daryt.