Lankomiausias transporto skelbimų portalas

Rašyti atsakymą  Skelbti temą 

Nusižiūrėjau Ford Mondeo mk3 2.2 tdci. Jūsų nuomonė.

Autorius Pranešimas
JustinasB
Naujas dalyvis
*

Prisijungė: Jul 2012
Statusas: Atsijungęs
Pranešimas: #1
Nusižiūrėjau Ford Mondeo mk3 2.2 tdci. Jūsų nuomonė.

Laba diena, Gerbiamieji,

tema nėra nauja ir kitas jau visas perskaičiau. Taigi nusižiūrėjau Mondeo 2004 metų ir po to prisiskaičiau daug baisybių apie dyzelinius jų variklius. Nors buvo nuomonių, kad pataikius gerai nupirkt ir "maitinant" ją švaria salerka, su ja bėdų galima ir išvengti. Tai man iškilo klausimas kaip patikrinti auto ar ji išties nuvažiavus tiek kiek skelbiama skelbime ir kiek dar liko purkštukams, sankabai ir smagračiui gyvuot. Iškart skubu prisipažint, jog esu žalias automobiliuose ir noriu įsigyt savo Pirmąjį ir planuoju ilgesniam laikui Smile Manau pagelbėtų man auto išpurtymas autoservise, tik man įdomu kiek jie man galėtų info pateikt, ar jie gali nustatyt kiek dar riedėčiau su šia auto be grandiozinių investicijų. Ir tada kiek toks išpurtymas kainuoja, nes nesinori susimokėt porą šimtų už kažkieno mašinos patikrinimą ir sužinojimą, kad jai nebedaug liko Smile Laukiami visi pasisakymai.

2012-07-14 19:26
Surasti visus šio vartotojo pranešimus Cituoti šią žinutę atsakyme
Scottas
Naujokas
**

Prisijungė: Apr 2012
Pranešimas: #2
RE: Nusižiūrėjau Ford Mondeo mk3 2.2 tdci. Jūsų nuomonė.

visu pirma tai tiketi kokia rida parasyta yra naivu nei naiviau,100 proc visos buna suktos, o tas mondeo jei 04metu tai bus tikrai kokius 200k km isukes jei nedaugiau,paziurek sedyniu bukle,pedalus ar nenusitryne,vaira ir mazdaug susidarysi nuomone nuvaikyta ji ar ne.

2012-07-14 20:00
Scottas
Naujokas
**

Prisijungė: Apr 2012
Pranešimas: #3

o jei nori pirkti mondeika tai ieskok tddi o ne tdci, ji nebus tokiu metu kaip nori,bus gal 2002 ar 2003 bet su tokiu varikliu problemu beveik nebus ir dyzeli galesi pilt is kur nori,nes ten purkstukai mechaniniai o tdci elektriniai.

2012-07-14 20:02
bulius1
Pastovus gyventojas

Prisijungė: Nov 2009
Pranešimas: #4

2.0 variklis yra patikimesnis nei 2.2. del ridos, tai reikia ziureti i auto bukle, o ne i km ant skydelio. variklio gyvavimas priklauso irgi nuo to kaip buvo vazinejama ir kaip laiku ir kokie tepalai buvo pilti. smagracio ir sankabos bukle irgi galima preliminariai nustatyti pagal pedala ir garsa.

Profesionali pilna automobilių patikra prieš pirkimą naudojant pačią moderniausia įrangą, ilgametė darbo patirtis!atvykstame į vietą Vilniuje ir į kitus miestus.!!864580088 http://www.diagnostika.mobi
2012-07-14 22:03
JustinasB
Naujas dalyvis
*

Prisijungė: Jul 2012
Pranešimas: #5

Dėkoju už pasisakymus. Aš ne šiaip simpatizuoju Mondeo ir ieškau kokios nors, bet pamačiau vieną variantą ir jis man krito į akį. Iki šiol vis žiūrinėdavau Astras, bet pamatęs tą, užsimaniau jos. Tai db ir galvoju kaip čia ne emocijom vadovautis, o šaltu protu ir nenusipirk didelės bėdos. Kaip patikrint ar ta mašina dar važiuos kokį penkmetį (kokį 100k km) be kapitalinio remonto. Ar tai įmanoma nustatyt? Nes jei nusipirkus reiks greitu metu atlikinėt, kaip prisiskaičiau, purkštukų restauraciją, sankabos kaitimą ir pan ir visą tai man dar atsistos kokie 4k litų, tai manęs toks variantas netenkina. Tai ir yra didysis klausimas ar įmanoma pasakyt kiek mašina dar riedės nesubirėjus? ar čia jau 50 ant 50? Smile

2012-07-15 12:56
Radioshow
Dažnas dalyvis

Prisijungė: Sep 2011
Pranešimas: #6

Jei tu 5 metus žadi nekeist mašinos tai gal atsisakyk to fordo. Be to niekas tau nenustatys kiek km sankabai, turbinai, purkštukams ar dar kažkam liko gyvent. Kažkada irgi domino mondeo, daug skaičiausi ir nusprendžiau, kad neigiamų atsiliepimų apie ford dyzelius per daug. Jei labai patinka mondeo - žiūrėk benziną ir dėk dujas. Arba grįžk prie astros Smile

2012-07-15 15:32
autoleo
Pastovus gyventojas

Prisijungė: May 2010
Pranešimas: #7

JustinasB Parašyta:
Dėkoju už pasisakymus. Aš ne šiaip simpatizuoju Mondeo ir ieškau kokios nors, bet pamačiau vieną variantą ir jis man krito į akį. Iki šiol vis žiūrinėdavau Astras, bet pamatęs tą, užsimaniau jos. Tai db ir galvoju kaip čia ne emocijom vadovautis, o šaltu protu ir nenusipirk didelės bėdos. Kaip patikrint ar ta mašina dar važiuos kokį penkmetį (kokį 100k km) be kapitalinio remonto. Ar tai įmanoma nustatyt? Nes jei nusipirkus reiks greitu metu atlikinėt, kaip prisiskaičiau, purkštukų restauraciją, sankabos kaitimą ir pan ir visą tai man dar atsistos kokie 4k litų, tai manęs toks variantas netenkina. Tai ir yra didysis klausimas ar įmanoma pasakyt kiek mašina dar riedės nesubirėjus? ar čia jau 50 ant 50? Smile

Tu ne galvok kad tik pas mondia 50/50 pas visus pasistoja klausimas kiek galesi mint, bet perki, mini o reikalui esant remontoi ,ne vienas auksarankis visazinis tau sito ne gali nustatyt nebent pritrins nesamoniu. To labiau dar priklausis kaip tu elgesi su auto.

vw das auto
2012-07-15 15:52
bulius1
Pastovus gyventojas

Prisijungė: Nov 2009
Pranešimas: #8

nu nieks negali nustatyti ar duoti garantijos kad variklis netures problemu dar 100k km, nebent pirk nauja auto is salono, bent zinosi kad sugedus per 100k km, tau ji suremontuos uz dyka. kaip ir opel auksto slegio kuro siurblys, gali siandien buti geras, o poryt elektrine dali reiks remontuoti. gali nupirkti arba gera auto kuriam kaip ir visai technikai gal prireisks remonto, o gali nupirkti lavona ir po savaites pakeisti viska ka imanoma.

Profesionali pilna automobilių patikra prieš pirkimą naudojant pačią moderniausia įrangą, ilgametė darbo patirtis!atvykstame į vietą Vilniuje ir į kitus miestus.!!864580088 http://www.diagnostika.mobi
2012-07-15 16:23
Rašyti atsakymą  Skelbti temą 

Siųsti šią temą draugui
Prenumeruoti šią temą | Pridėti temą į patikusių dokumentų sąrašą

Pereiti į:

plius.ltplius.lt Atgal Pirmyn
15min
Atgal Pirmyn